Τα ενέσιμα υαλουρονικά οξέα μπορούν να αντικαταστήσουν τον χαμένο όγκο για να βοηθήσουν στην εξομάλυνση των ρυτίδων αλλά και τα να προσδώσουν μια πιο νεανική εμφάνιση.

Ενδιαφεροντα Δεδομενα σχετικα με τις θεραπειες Υαλουρονικου Οξεος

  • Τα άμεσα αποτελέσματα, η γρήγορη θεραπεία
  • Τα αποτελέσματα διαρκούν 6 μήνες έως 2 έτη
  • Δυνατότητα εύκολης εξαφάνισής του αν δεν σας αρέσει

 

Τι ειναι το ενεσιμο Υαλουρονικο Οξυ

Eίναι τύπου γέλης πολυσακχαρίτης που απαντάται φυσικά στο δέρμα σας. Βοηθά να κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο και τοποθετείται κάτω από το δέρμα ή τα χείλη του στόματος για να αποκατασταθεί ο χαμένος όγκος και να μαλακώσουν οι στατικές ρυτίδες και τα περιγράμματα του προσώπου.
 

Τι μπορειτε να βελτιωσετε με το ενεσιμο υαλουρονικο οξυ

  • Βελτίωση των γραμμών γύρω από τη μύτη και το στόμα (γραμμές μαριονέτας, γραμμές χαμόγελου)
  • Βελτιώστε και επαναφέρετε τον όγκο στα μάγουλα ή τις ρινοπαρειακές γραμμές
  • Μειώστε τις κάθετες γραμμές του καπνιστή στα χείλη ή γεμίστε και ενισχύστε τα χείλη
  • Βελτιώστε την εμφάνιση των κύκλων κάτω από τα μάτια/ εξαφανίστε το tear trough
  • Εξαφανίστε μια πτυχή από το πηγούνι
  • Βελτιώστε τη συμμετρία μεταξύ των χαρακτηριστικών του προσώπου
  • Διορθώστε μια παλιά ουλή

Bεβαιωθείτε πάντοτε ότι λαμβάνετε ενέσιμα υαλουρονικά οξέα που έχουν εγκριθεί από τον ΕΟΦ/FDA, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο μέσω ιατρού με άδεια χρήσης, όπως πιστοποιημένου αισθητικού χειρουργού.
 

Η ενεσιμη θεραπεια ΗΑ

Οι θεραπείες υαλουρονικού οξέος είναι μη χειρουργικές και συνήθως ολοκληρώνονται κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο ιατρείο. Ο χειρουργός σας θα εκτιμήσει την περιοχή που σας απασχολεί και θα λάβει το ιατρικό σας ιστορικό. Παρότι οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τα ενέσιμα υαλουρονικού οξέος είναι ελάχιστοι, θα πρέπει να ενημερώσετε τον ιατρό σας πριν από τη θεραπεία εάν έχετε αλλεργίες, δερματικές και νευρολογικές παθήσεις ή αν λαμβάνετε φάρμακα. Λίγο πριν την θεραπεία, η περιοχή θα καθαριστεί και μπορεί να σας χορηγηθεί ένα τοπικό αναισθητικό για να μουδιάσει η περιοχή πριν από την ένεση. Στη συνέχεια, ο ιατρός σας σας θα εφαρμόσει την ακριβή ποσότητα υαλουρονικού στρατηγικά κάτω από το δέρμα. Τα αποτελέσματα είναι προσωρινά, διαρκούν 6 έως 12 μήνες ή περισσότερο, πριν το σώμα απορροφήσει σταδιακά και φυσικά τα σωματίδια. Τα περισσότερα ΗΑ περιέχουν και λιδοκαΐνη (τοπικό αναισθητικό) για να ελαχιστοποιήσουν την ενόχληση κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ανάλογα με το προϊόν και τις περιοχές που θεραπεύονται, θα μπορέσετε να παρατηρήσετε τα αποτελέσματα αμέσως μετά. Μερικοί ασθενείς εμφανίζουν ήπιους μώλωπες και οίδημα, αλλά αυτά είναι προσωρινά και υποχωρούν λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία. Θα μπορείτε να επιστρέψετε στις κανονικές σας δραστηριότητες σχεδόν αμέσως μετά τη θεραπεία, αλλά γενικά συνίσταται να αποφύγετε την έντονη δραστηριότητα για 1-2 ημέρες.
 
 
ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;
ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ